Op woensdag 13 juli 2022 hebben wij in de ALV het afdelingsregelement vastgesteld. Deze is hier terug te vinden.

Groet,
Bestuur Zwaluwen

Op woensdag 13 juli om 19:00 organiseren we de ALV. Ben jij benieuwd naar waar we ons als bestuur mee bezig houden, hoe we er financieel voor staan, welke plannen we in de toekomst hebben én..... wie het nieuwe bestuurslid is? Meld je dan snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard wordt deelname enorm op prijs gesteld en beloond met een hapje en een drankje :).

Zie hier de stukken voor de ALV.

Groet,
Bestuur Zwaluwen

Oproep: banen vegen

We hebben opgemerkt dat nog maar weinig mensen na afloop de banen slepen. Graag willen we iedereen oproepen om dit weer na iedere reservering te doen. Dit is noodzakelijk voor het onderhoud van de banen.

Met vegen verdeel je de infill (de korrels) opnieuw waarmee we slijtage van de mat verminderen. Wanneer de mat nat is kun je beter niet vegen, omdat je dan de toplaag naar de hoeken sleept.

We mogen weer dubbelen!
Alhoewel jullie het vast allemaal al hebben vernomen, hierbij ook nog even officieel bericht. Vanaf volgende week 16 maart mogen we allemaal weer dubbelen! 🥳  Let op: interne wedstrijden/competitie is nog niet toegestaan! Heel veel plezier allemaal op de banen! Via de volgende link vind je meer informatie vanuit de KNLTB.

Competitie update: verschoven

We staan met zijn allen te popelen om weer competitie te spelen, want eerlijk is eerlijk: we staan niet voor niets in de winter te zwoegen op de banen. Oefenen voor de competitie! De competitie-indeling hebben de ingeschreven voorjaarscompetitie leden al ontvangen. Aanvankelijk zou deze in april starten, helaas is deze i.v.m. de Corona-maatregelen initieel verschoven naar mei. We wachten nadere berichtgeving van de KNLTB af en hopen jullie snel verder te kunnen informeren.

 

 

Competitie:
Wij bieden competitie aan in het voorjaar (7 weken) en najaar (5 weken) van donderdag tot en met zondag in allerlei disciplines en in allerlei sterktes (dus ook voor de echte beginner). Meer informatie over de verschillende soorten competities en inschrijven volgt via de nieuwsbrief/Whatsapp groep. 
Op deze pagina vind je meer informatie over onze competitieteams. 
Bij vragen mail gerust naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Speelsterkte/rating:
Speelsterkte is een afgerond getal en wordt een keer per jaar vastgesteld en gebruikt voor de competitie. 
De speelsterkte wordt afgeleidt van de actuele rating in het najaar. 
De rating is een getal met 4 cijfers achter de komma en wordt na elke officiële wedstrijd aangepast en wordt gebruikt voor de indeling bij toernooien.
De rating verandert gedurende het hele jaar, de speelsterkte dus niet. 

Als je net begint met tennissen start je met rating 9,150 voor zowel enkel als dubbelspel. Speelsterkte 10 is het laagst. 
Hoe verder je richting de 0 gaat hoe beter je bent. Je speelsterkte en rating zijn zichtbaar in jouw spelersprofiel in mijn KNLTB en in de clubapp.

KNLTB match:
Buiten de reguliere competitie is het mogelijk om interne wedstrijdjes te spelen aan de hand van de app KNLTB Match.
Zodra de volgende ronde start is meer informatie te vinden in de nieuwsbrief. 

Toernooien:
Ook is het mogelijk om deel te nemen aan KNLTB toernooien. Je kunt je hiervoor inschrijven via mijn KNLTB
Je wordt ingedeeld op basis van je acutele rating dus ook daar speel je tegen gelijkwaardige tegenstanders.  
Via deze link kun je de toernooien waarvan de inschrijving open is vinden. 

Logo Twinsport CMYK

What's in it for you?
- Vanaf nu kun je bij Intersport Twinsport Sjeng Tenniskleding kopen met het logo van Zwaluwen er op (met korting). Hoe leuk is dit voor bijvoorbeeld je competitieteam? 
- Nadat je de Intersport VIP-app hebt gedownload via de App-store of de Play Store spaar je per aankoop 2,5% voor jouzelf en 2,5% voor de club. Dit geldt op het gehele assortiment, dus niet alleen op tennisartikelen. 

Wij als club krijgen hiervoor in ruil:
- Gratis winddoek
- Een jaarlijkse sponsorbijdrage
- De club ontvangt 2,5% van het totaal bedrag van alle aankopen die jullie bij Intersport Twinsport doen (mits je de Intersport VIP app hebt gedownload).

De app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store. De activatiecode is: zwaluwentennis

Dus: download snel de Intersport VIP app en profiteer van kortingen voor jou en spaar tegelijkertijd voor een cash bedrag voor de club. Oja èn ren snel naar de Intersport winkel met je (competitie)team om Zwaluwen Sjeng tenniskleding aan te schaffen (met korting)