Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis ziet graag dat leden betrokken zijn en zich beschikbaar stellen voor vrijwilligerswerk. Sterker nog: de vereniging is afhankelijk van gemotiveerde vrijwilligers! Alle leden worden daarom gevraagd om actief te worden binnen de vereniging. Dit gebeurt door inventarisering bij inschrijving en door persoonlijke benadering. Voor alle vrijwilligersfuncties zijn er functieprofielen opgesteld, zodat alle vrijwilligers een beeld hebben wat er van hen verwacht wordt.

Het huidige bestuur ziet er als volgt uit:

Naam

Functie

 Contact
Martine Teeselink Voorzitter   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sven Beekers Penningmeester  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marloeke van Schaaik Secretaris  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Guido Mos Technisch bestuurslid  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Frank Heere Jeugd coƶrdinator  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Word vrijwilliger!

Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis zoekt nog volop vrijwilligers die zich met plezier willen inzetten in een gezellig team om de tennisafdeling leuker en beter te maken. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Commissie

Verantwoordelijkheden

Activiteitencommissie Bedenken en organiseren van de activiteiten voor senioren
Jeugdcommissie

Organiseren van leuke activiteiten voor de jeugdleden;

Begeleiden van de competitie voor jeugdleden

Kluscomissie Verrichten van klusjes op en rondom de tennisbanen
Technische commissie /
Verenigingscompetitieleider (VCL)

Coordineren van de trainingen en competitie voor senioren;

Coordineren van competitiedagen (planning, communicatie met tegenstanders)

Sponsoringcommissie

Werven van nieuwe sponsoren;

Beheren van het huidige sponsorenbestand


Zou jij graag je steentje bij willen dragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..