Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis ziet graag dat leden betrokken zijn en zich beschikbaar stellen voor vrijwilligerswerk. Sterker nog: de vereniging is afhankelijk van gemotiveerde vrijwilligers! Alle leden worden daarom gevraagd om actief te worden binnen de vereniging. Dit gebeurt door inventarisering bij inschrijving en door persoonlijke benadering. Voor alle vrijwilligersfuncties zijn er functieprofielen opgesteld, zodat alle vrijwilligers een beeld hebben wat er van hen verwacht wordt.

Het huidige bestuur ziet er als volgt uit:

Naam

Functie

 Contact
Ilse Lindenbergh Voorzitter   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joep Lucassen Penningmeester  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Astrid Veldhuis Secretaris  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wordt vrijwilliger!

Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis zoekt nog volop vrijwilligers die zich met plezier willen inzetten in een gezellig team om de tennisafdeling leuker en beter te maken. Er zijn nog volop belangrijke functies binnen de tennisafdeling die nog ingevuld kunnen worden, o.a.:

Commissie

Voorbeelden van activiteiten

Huidige leden

Activiteiten commissie Bedenken en organiseren van de activiteiten voor senioren Cloe, Dennis, Fenna
Accommodatie commissie Bedenken en uitvoeren van initiatieven om onze accommodatie levendig en mooi te maken Wilco, David
PR / online commissie

Bedenken van nieuwe, verbeterde communicatiemethoden;

Ontwerpen en beheren van de belangrijkste communicatiemethoden (nieuwsbrief, website, Facebook)

Timo
Jeugdcommissie

Organiseren van leuke activiteiten voor de jeugdleden;

Begeleiden van de competitie voor jeugdleden

Bart, Harry, Carmen

Barsupervisors Coordineren van de bardiensten voor tennisleden Paulien
Technische commissie /
Verenigingscompetitieleider (VCL)

Coordineren van de trainingen en competitie voor senioren;

Coordineren van competitiedagen (planning, communicatie met tegenstanders)

Daphne
Clubkampioenschappen commissie Verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse clubkampioenschappen (~september) Marien
Sponsoringcommissie

Werven van nieuwe sponsoren;

Beheren van het huidige sponsorenbestand

Vacant


Zou jij graag je steentje bij willen dragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..