Welkom bij Zwaluwen Utrecht 1911!


Zwaluwen tennis is onderdeel van de omnivereniging Zwaluwen Utrecht 1911 en is gelegen op een unieke, centrale plek in Utrecht. De tennisvereniging bestond in 2022 10 jaar!

We zijn een jonge vereniging met drie smashcourt banen en organiseren naast tennisactiviteiten ook andere activiteiten zoals padellen, wintersport, pubquiz etc. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een vereniging met ruim 250 leden waarvan ongeveer 40 jeugdleden. Onze leden komen met name uit Lombok, Dichterswijk, Transwijk, Rivierenwijk, Kanaleneiland en Merwede Kanaalzone. 

Onze vereniging biedt hiermee laagdrempelige toegang tot sport in verenigingsverband en levert daarmee een bijdrage aan een gezond leefklimaat.

Op deze website kunt u terecht voor alle informatie over onze tennisafdeling. Mocht u vragen hebben, mail gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zwaluwen Utrecht - een jonge en actieve vereniging 

Club Kort1

All weather smashcourt banen

We beschikken over drie smashcourt banen. Dat betekent dat we bijna het hele jaar kunnen spelen, ook in (lichte) regen en zelfs met vorst. Bovendien zijn Smashcourt banen mooi egaal en combineert het de eigenschappen van gravel (m.n. lang doorglijden, afdruk van de bal) met snelheid en comfort. Lees hier meer over onze accommodatie.

 
Club Kort2

Veel ruimte voor vrij spelen, lessen en competitie

Bij onze vereniging kun je snel toegang krijgen tot lessen via tennisschool BTA voor zowel junioren als senioren. Competitie spelen kan ook, senioren van donderdag t/m zondag en junioren op zondag. Gemiddeld doen er zo'n 15 teams mee in de competitie waarvan 3 jeugdteams.

 
Club Kort3

Een diverse, actieve vereniging

Onze vereniging staat open voor alle leden - jong en oud. Onze jeugdafdeling telt ongeveer 40 leden en staat onder bezielend toezicht van onze jeugdcommissie die ook leuke activiteiten organiseert. Onze senioren afdeling kent een actieve kern waarbij het makkelijk aansluiten is. Kom bijvoorbeeld naar onze toss.

 
Club Kort4

Sterke binding met de Omni en de buurt

Zwaluwen Utrecht 1911 - Tennis maakt onderdeel uit van de Omni Zwaluwen Utrecht 1911 met daarin o.a. de afdeling Voetbal en Hockey. Dat betekent dat we beschikken over een mooie kantine waar we terecht kunnen voor een hapje en een drankje. Bovendien betekent dit dat we samen met de verenigingsfunctionarissen een belangrijk onderdeel uitmaken van de buurt - o.a. met lidmaatschap voor Utrechters met een U-pas.

 

Lid worden

Momenteel hebben wij geen wachtlijst. 
Inschrijven kan via het online aanmeldformulier.

555414 295004177255399 953240327 n