Welkom bij Omni Sportvereniging Zwaluwen Utrecht 1911!


Zwaluwen Utrecht 1911 is een moderne omnisportvereniging op een bijzondere plek. De vereniging biedt een uitgebreid sportaanbod van (zaal)voetbal, hockey en tennis en is centraal gelegen in de stad Utrecht. De vereniging is verkozen tot Sportvereniging van het jaar in de stad Utrecht en bestaat dit jaar 100 jaar!

Daarnaast zijn we ondernemend en organiseren we naast tal van (sport)activiteiten voor onze leden ook regelmatig activiteiten voor de bewoners uit de omliggende buurten. De vereniging is daarmee een bindende factor in de (kracht)wijk zuid west en wil samenwerking met onderwijs, welzijnsorganisaties (Doenja Dienstverlening) en Stichting Nieuw Welgelegen verduurzamen. Onze vereniging biedt laagdrempelige toegang tot sport in verenigingsverband en levert daarmee een bijdrage aan een gezond leefklimaat.

 

Vanaf 2012 ook weer tennis!


Sinds 2012 beleeft onze tennisafdeling een heuse doorstart. Na vier jaar zonder banen zijn er sinds dit jaar weer drie smash-court banen te gebruiken en begint de afdeling langzamerhand weer vorm te krijgen door de nieuwe leden. We hopen, door de inzet van alle leden, er een gezellige en succesvolle afdeling van te maken onder het motto: 'met pret presteren'!

Op deze website kunt u terecht voor alle informatie over onze tennisafdeling. Mocht u toch nog vragen hebben, kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Impressie van de openingsdag (in het midden Raemon Sluiter)

555414 295004177255399 953240327 n