Aanmelden kan direct via het kopje 'lid worden --> inschrijven'

Zwaluwen beschikt over een simpele, maar goed onderhouden Smashcourt accommodatie nabij het centrum van Utrecht. Samen met ons relatief jonge ledenbestand organiseren we leuke activiteiten op en naast de tennisbaan.
Daarnaast kun je bij Zwaluwen altijd terecht voor lessen om je tennisspel te verbeteren en nemen we aan de KNLTB-competities deel.

 

 

 

Zwaluwen Utrecht - een jonge en actieve vereniging 

Club Kort1

All weather smashcourt banen

We beschikken over drie smashcourt banen. Dat betekent dat we het hele jaar kunnen spelen, ook in (lichte) regen en zelfs met vorst. Bovendien zijn Smashcourt banen mooi egaal en combineert het de eigenschappen van gravel (m.n. lang doorglijden, afdruk van de bal) met snelheid en comfort. Lees hier meer over onze accommodatie.

 
Club Kort2

Veel ruimte voor vrij spelen, lessen en competitie

Bij onze vereniging kun je snel toegang krijgen tot lessen via tennisschool BTA voor zowel junioren als senioren. Competitie spelen kan ook, zowel op zaterdag als zondag. Afgelopen jaar waren we met 8 teams actief in de competitie.

 
Club Kort3

Een diverse, actieve vereniging

Onze vereniging staat open voor alle leden - jong en oud. Onze jeugdafdeling telt inmiddels meer dan 50 leden en staat onder bezielend toezicht van onze jeugdcommissie die veel leuke activiteiten organiseert. Onze senioren afdeling kent een actieve kern waarbij het makkelijk aansluiten is - iedereen is tenslotte pas net lid. Kom bijvoorbeeld naar onze toss.

 
Club Kort4

Sterke binding met de Omni en de buurt

Zwaluwen Utrecht 1911 - Tennis maakt onderdeel uit van de Omni Zwaluwen Utrecht 1911 met daarin o.a. de afdeling Voetbal en Hockey. Dat betekent dat we beschikken over een mooie kantine waar we terecht kunnen voor een hapje en een drankje. Bovendien betekent dit dat we samen met de verenigingsfunctionarissen een belangrijk onderdeel uitmaken van de buurt - o.a. met lidmaatschap voor Utrechters met een U-pas.

 

Lid worden

Zowel jeugd als seniorleden kunnen zich inschrijven via het online aanmeldformulier.