Oproep: banen vegen

We hebben opgemerkt dat nog maar weinig mensen na afloop de banen slepen. Graag willen we iedereen oproepen om dit weer na iedere reservering te doen. Dit is noodzakelijk voor het onderhoud van de banen.

Met vegen verdeel je de infill (de korrels) opnieuw waarmee we slijtage van de mat verminderen. Wanneer de mat nat is kun je beter niet vegen, omdat je dan de toplaag naar de hoeken sleept.

We mogen weer dubbelen!
Alhoewel jullie het vast allemaal al hebben vernomen, hierbij ook nog even officieel bericht. Vanaf volgende week 16 maart mogen we allemaal weer dubbelen! šŸ„³  Let op: interne wedstrijden/competitie is nog niet toegestaan! Heel veel plezier allemaal op de banen! Via de volgende link vind je meer informatie vanuit de KNLTB.

Competitie update: verschoven

We staan met zijn allen te popelen om weer competitie te spelen, want eerlijk is eerlijk: we staan niet voor niets in de winter te zwoegen op de banen. Oefenen voor de competitie! De competitie-indeling hebben de ingeschreven voorjaarscompetitie leden al ontvangen. Aanvankelijk zou deze in april starten, helaas is deze i.v.m. de Corona-maatregelen initieel verschoven naar mei. We wachten nadere berichtgeving van de KNLTB af en hopen jullie snel verder te kunnen informeren.