We spelen sinds 2012 op een drietal nieuwe Smashcourt banen aan de rand van het centrum, naast de jaarbeurs. De kantine en overige faciliteiten delen we met de Omni Zwaluwen Utrecht 1911.

 

Zwaluwen is een relatief nieuwe en jonge tennisvereniging in Utrecht. We beschikken over een simpele, maar goed onderhouden Smashcourt accommodatie nabij het centrum van Utrecht. Samen met ons relatief jonge ledenbestand organiseren we leuke activiteiten op en naast de tennisbaan.

Route naar Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis

Zwaluwen Utrecht 1911 Tennis speelt op Sportpark Nieuw Welgelegen, Grebbeberglaan 4, 3527 VX Utrecht.

Plan uw route naar Sportpark Nieuw Welgelegen met de ANWB-routeplanner. Kijk voor een reisplanning op maat met het openbaar vervoer op 9292ov. Lopen vanaf Utrecht Centraal station duurt 15 minuten naar Sport Nieuw Welgelegen.Grotere kaart weergeven
 
TV Zwaluwen Utrecht 1911 beschikt over drie smashcourtbanen die het gehele seizoen gebruikt worden.
Het huren van de tennisbanen is doordeweeks mogelijk van 9 - 17u en in het weekend zo lang er geen verenigingsactiviteiten plaats vinden.
 
Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren (vrijdag gesloten) contact opnemen met Steven van der Rijst 030-2935833 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Adresgegevens:

Balance Tennis Academy BV
Europaweg 48
3451 HG Vleuten - de Meern

Telefoon: 030 - 658 55 98
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.balance-tennis.com