Welkom bij Zwaluwen Jeugdtennis! 
Wanneer je tennis een leuke sport vindt en je 7 jaar of ouder bent, dan kun je lid worden van onze gezellige Zwaluwen tennisvereniging. In 2011 zijn 3 nieuwe banen aangelegd waarop je elke dag in de zomer en in de winter kunt tennissen. Je kunt dan, wanneer jij zin hebt, samen met een vriend of vriendin naar de tennisbaan.

We vinden het erg leuk dat onze groep tennisjeugd leden elk jaar flink groeit. Meestal in april, begint een groep nieuwe jeugdleden met tennissen. Eerst krijg je tennisles, daarna kun je al vrij snel meedoen met leuke tennisactiviteiten voor de jeugd. Wil je weten aan welke activiteiten je dit jaar kunt meedoen? Lees dan verder over onze jeugdactiviteiten.

Activiteiten jeugdtennis
Bij jeugdtennis Zwaluwen Utrecht 1911 worden flink wat sportieve en leuke activiteiten georganiseerd. We krijgen daarbij altijd veel hulp van ouders. Daardoor wordt het extra gezellig en leren we elkaar snel nog beter kennen. Voordat een tennisactiviteit begint krijg je enkele weken van te voren een uitnodiging via de mail. Je kunt dan terugmailen of je wel of niet meedoet. Voor de Toss zondagen is dat niet nodig.

Hieronder staan de Jeugdtennisactiviteiten op een rij:

Jeugd introductietoernooi (april)
De winter is net voorbij en dan beginnen we direct met een heel leuk en vooral erg gezellig toernooi. Het introductietoernooi is er voor alle en dus ook nieuwe jeugdleden. Je mag tijdens dit toernooi ook een vriend of vriendin uitnodigen die nog niet tennist bij de Zwaluwen. Samen schrijf je in via de mail. We spelen allerlei korte wedstrijdjes. Zeker is dat je aan het einde van het toernooi weer heel veel nieuwe jeugdleden beter hebt leren kennen.

De Toffe tosszondagmiddagen (hele jaar)
Elke maand kun je op zondagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur komen tossen. Tossen is tof omdat je dan heel veel verschillende jeugdleden tegenkomt die het ook leuk vinden om een potje te tennissen. Soms doen we