Samen met de andere afdelingen van Zwaluwen, zoals de hockey en de voetbal, is het idee tot stand gekomen om een omnidag te organiseren waarbij we met alle leden van Zwaluwen potjes tennis, hockey en voetbal zullen gaan spelen. Dit zal een feestelijke dag worden waarbij we sportief bezig kunnen gaan en mensen van andere afdelingen van Zwaluwen kunnen ontmoeten. Uiteraard mag het deze dag ook niet ontbreken aan gezelligheid, sfeer, spelletjes, eten en drinken en muziek.

Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar twee leden van de tennis die samen met wat leden van de hockey en voetbal deze organisatie op zich willen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een wedstrijdschema, het huren van benodigde materialen, budgetbewaking en het verzorgen van de catering. Alle overige creatieve ideeën zijn meer dan welkom.

Lijkt dit jou leuk om te doen of heb je vragen op opmerkingen? Stuur dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.