We spelen sinds 2012 op een drietal nieuwe Smashcourt banen aan de rand van het centrum, naast de jaarbeurs. De kantine en overige faciliteiten delen we met de Omni Zwaluwen Utrecht 1911.

 

De ligging

Sportpark Nieuw Welgelegen ligt aan de rand van het centrum van Utrecht, vlakbij de jaarbeurs en recht naast de start van de Tour de France 2015. Het Zwaluwen sportpark kent een markante, centrale kantine en daarnaast drie voetbalvelden, twee hockeyvelden, een biljartzaal, kleedruimtes en dus ook drie tennisbanen. Het sportpark is gemakkelijk bereikbaar uit bijvoorbeeld het centrum, Sterrenwijk, Lombok/Oog in Al, Rivierenwijk en Kanaleneiland.

 

De banen

542114 295000607255756 964032282 n DSC 0749 DSC 0786

We beschikken over drie recent aangelegde smashcourt banen. Dat betekent dat we het hele jaar kunnen spelen, ook in (lichte) regen en zelfs met vorst. Bovendien zijn Smashcourt banen mooi egaal en combineert het de eigenschappen van gravel (m.n. lang doorglijden, afdruk van de bal) met snelheid en comfort.

 

De Omni-kantine en 'het kot'

We maken gebruik van de Omni kantine, waar we vrijwel iedere doordeweekse avond en in de weekenden terecht kunnen voor een drankje en een (borrel)hapje - binnen of op het terras. Daarnaast beschikken we over een klein 'kot' bij de tennisbanen. Er zijn plannen om de mogelijkheden om een drankje te nuttigen rond de banen uit te breiden, tijdens de competitie middagen kunnen we al drankjes serveren uit het kot - dit wordt erg gewaardeerd door onze spelers en tegenstanders.